Green Roaming Surf пакети

Roaming

Со нашите пакети кои се достапни за користење во период од 30 дена од денот на активација, без автоматска реактивација, и важат во 25 земји, истражувајте го и споделувајте го секој момент од Вашето патување во странство, каде и да сте бидете онлајн.

Green Roaming L
10GB
30 дена од момент на активација
Green Roaming M
3GB
30 дена од момент на активација
Green Roaming S
500MB
30 дена од момент на активацијаНачин на активирање на Green Roaming пакетиНачин на активирање на пакет Green Roaming S со SMS порака на 145260 со текст START S

Начин на активирање на пакет Green Roaming М со SMS порака на 145260 со текст START M

Начин на активирање на пакет Green Roaming L со SMS порака на 145260 со текст START L
Држави - Роаминг ПартнериРоаминг Партнер: A1 Austrija

Роаминг Партнер: Vodafone

Роаминг Партнер: A1 Belarus

Роаминг Партнер: A1 Bulgaria

Роаминг Партнер: Vodafone

Роаминг Партнер: Vodafone

Роаминг Партнер: Vodafone

Роаминг Партнер: Vodafone

Роаминг Партнер: Vodafone

Роаминг Партнер: Vodafone

Роаминг Партнер: Epic

Роаминг Партнер: IPKO

Роаминг Партнер: FL1

Роаминг Партнер: Vodafone

Роаминг Партнер: Vodafone

Роаминг Партнер: Vodafone

Роаминг Партнер: A1 Slovenija

Роаминг Партнер: A1 Srbija

Роаминг Партнер: Vodafone

Роаминг Партнер: Vodafone

Роаминг Партнер: Vodafone

Роаминг Партнер: A1 Hrvatska

Роаминг Партнер: Telenor

Роаминг Партнер: Vodafone

Роаминг Партнер: Vodafone
Green Roam SurfСурфајте со Green опуштено во Грција!

Активирајте Green Surf Greece Roam кој за 999 денари вклучува 10GB интернет роаминг и сурфајте безгрижно.


Начин на активирање со SMS порака со текст GREEN START GR НА 145260
Green Roam AllСо пакетите Green Roam All добивате 30 минути за разговор кон сите мрежи во Македонија, кон земјата на посета, како и за дојдовни роаминг повици, 30 SMS пораки, како и 30 MB за безгрижно сурфање во роаминг, сето тоа за само 690 денари.


Пакетите Green Roam All Ви овозможуваат да уживате во откривањето на убавините на патувањата.


Пакети

Green S Roam со надомест од 390 денари со вклучени 10 минути појдовни роаминг разговори кон Македонија и земјата во посета, 10 СМС роаминг пораки и 10MB интернет

Начин на активирање со SMS текст Green S Roam START на 145260

Green M Roam со надомест од 690 денари, кој вклучува 30 минути појдовни роаминг разговори кон Македонија и земјата во посета, 30 СМС роаминг пораки и 30MB интернeт,

Начин на активирање со SMS текст Green M Roam START на 145260

Green L Roam со надомест од 1490 денари, кој вклучува 60 минути појдовни роаминг разговори кон Македонија и земјата во посета,60 СМС роаминг пораки и 60MB интернет,

Начин на активирање со SMS текст Green L Roam START на 145260

Цените се со вклучен ДДВ.Интервалот на тарифирање за разговори е 60 секунди, а за интернет 100 KB.


За активација на роаминг пакетите преку SMS од Македонија пораката не се наплаќа, додека за активација на пакет преку SMS порака испратена од роаминг, пораката се наплаќа според стандардната цена за испраќање SMS порака од роаминг e 14 денари со вклучен ДДВ.


Пакетите се достапни за користење во период од 30 дена од денот на активација, без автоматска реактивација, и важат во следните земји:Држава Роаминг партнер
Австрија A1 Austrija
Албанија Vodafone
Андора STA
Белгија Orange
Белорусија A1 Belorus
Босна и Херцеговина BHTelekom
Бугарија A1 Bulgaria
Велика Британија Vodafone
Германија Vodafone
Гиблартар Gibtelecom
Грција Vodafone
Данска Telenor
Естонија Tele2-Eesti
Ирска Vodafone
Исланд Vodafone
Италија Vodafone
Кипар Epic
Косово IPKO
Латвија Bite
Литванија Omnitel
Лихтенштајн FL1
Луксембург Tango
Малта Vodafone
Молдавија Voxtel
Норвешка Telenor
Норвешка NetCom
Полска Orange-PTK-Centerte
Португалија Vodafone
Романија Vodafone
Русија VimpelCom (BeeLine)
САД AT&T
Словачка Orange
Словенија A1 Slovenija
Србија A1 Srbija
Турција Vodafone
Турција Turkcell
Украина Kyivstar
Унгарија Vodafone
Финска Telia
Франција SFR
Франција Orange
Холандија Vodafone
Хрватска A1 Hrvatska
Црна Гора Telenor
Чешка Vodafone
Швајцарија Swisscom
Шведска Tele2
Шведска Telenor
Шпанија VodafoneGreen Talk RoamСо активирање на пакетите Green Talk Roam добивате минути што може да ги користите за разговори во роаминг, каде и да патувате во Европа, САД и Русија и да ги споделите моментите од патувањето.


Green Talk S Roam со еднократна месечна претплата ос 590 денари, кој вклучива 50 минути разговор.

Начин на активирање со SMS порка со текст Green Talk S START на 145260

Green Talk М Roam со еднократна месечна претплата од 1190 денари, кој вклучива 120 минути разговор.

Начин на активирање со SMS порка со текст Green Talk М START на 145260

Период на важност 30 дена по активацијатаИнтервалот на тарифирање за разговори е 60 секунди. За активација на роаминг пакетите преку SMS од Македонија, пораката не се наплаќа, додека за активација на пакет преку SMS-порака пратена од роаминг, пораката се наплаќа во согласност со ценовникот за роаминг услуги


Земји во кои важи пакетите се 50 оператори во Европа, САД и РусијаДржава Роаминг партнер
Австрија A1 Austrija
Албанија Vodafone
Андора STA
Белгија Orange
Белорусија A1 Belorus
Босна и Херцеговина BHTelekom
Бугарија A1 Bulgaria
Велика Британија Vodafone
Германија Vodafone
Гиблартар Gibtelecom
Грција Vodafone
Данска Telenor
Естонија Tele2-Eesti
Ирска Vodafone
Исланд Vodafone
Италија Vodafone
Кипар Epic
Косово IPKO
Латвија Bite
Литванија Omnitel
Лихтенштајн FL1
Луксембург Tango
Малта Vodafone
Молдавија Voxtel
Норвешка Telenor
Норвешка NetCom
Полска Orange-PTK-Centerte
Португалија Vodafone
Романија Vodafone
Русија VimpelCom (BeeLine)
САД AT&T
Словачка Orange
Словенија A1 Slovenija
Србија A1 Srbija
Турција Vodafone
Турција Turkcell
Украина Kyivstar
Унгарија Vodafone
Финска Telia
Франција SFR
Франција Orange
Холандија Vodafone
Хрватска A1 Hrvatska
Црна Гора Telenor
Чешка Vodafone
Швајцарија Swisscom
Шведска Tele2
Шведска Telenor
Шпанија Vodafone