Промоции

Најнови промоции

Греен Мобиле - Нов Постпејд Пакет

Green Surf Plus


0 денари СУБВЕНЦИЈА


 • 50GB национален интернет
 • Неограничени минути и СМС
 • Green Mobile Net Sef до 50GB

0 МЕСЕЦИ ГРАТИС


599 денари


Греен Мобиле - Нов Unlimited Пакет

Green Unlimited


0 денари СУБВЕНЦИЈА


 • Неограничен национален интернет
 • Неограничени минути и СМС
 • 5GB Интернет во роаминг
  или
  100 мин. кон странство
 • Договорна обрска на 24 месеци

0 МЕСЕЦИ ГРАТИС


799 денари


Греен Мобиле - Нови Роаминг Понуди

Green Roam SurfСурфајте со Green опуштено во Грција!

Активирајте Green Surf Greece Roam кој за 999 денари вклучува 10GB интернет роаминг и сурфајте безгрижно.


Начин на активирање со SMS порака со текст GREEN START GR НА 145260
Green Roam AllСо пакетите Green Roam All добивате 30 минути за разговор кон сите мрежи во Македонија, кон земјата на посета, како и за дојдовни роаминг повици, 30 SMS пораки, како и 30 MB за безгрижно сурфање во роаминг, сето тоа за само 690 денари.


Пакетите Green Roam All Ви овозможуваат да уживате во откривањето на убавините на патувањата.


Пакети

Green S Roam со надомест од 390 денари со вклучени 10 минути појдовни роаминг разговори кон Македонија и земјата во посета, 10 СМС роаминг пораки и 10MB интернет

Начин на активирање со SMS текст Green S Roam START на 145260

Green M Roam со надомест од 690 денари, кој вклучува 30 минути појдовни роаминг разговори кон Македонија и земјата во посета, 30 СМС роаминг пораки и 30MB интернeт,

Начин на активирање со SMS текст Green M Roam START на 145260

Green L Roam со надомест од 1490 денари, кој вклучува 60 минути појдовни роаминг разговори кон Македонија и земјата во посета,60 СМС роаминг пораки и 60MB интернет,

Начин на активирање со SMS текст Green L Roam START на 145260

Цените се со вклучен ДДВ.Интервалот на тарифирање за разговори е 60 секунди, а за интернет 100 KB.


За активација на роаминг пакетите преку SMS од Македонија пораката не се наплаќа, додека за активација на пакет преку SMS порака испратена од роаминг, пораката се наплаќа според стандардната цена за испраќање SMS порака од роаминг e 14 денари со вклучен ДДВ.


Пакетите се достапни за користење во период од 30 дена од денот на активација, без автоматска реактивација, и важат во следните земји:Држава Роаминг партнер
Австрија A1 Austrija
Албанија Vodafone
Андора STA
Белгија Orange
Белорусија A1 Belorus
Босна и Херцеговина BHTelekom
Бугарија A1 Bulgaria
Велика Британија Vodafone
Германија Vodafone
Гиблартар Gibtelecom
Грција Vodafone
Данска Telenor
Естонија Tele2-Eesti
Ирска Vodafone
Исланд Vodafone
Италија Vodafone
Кипар Epic
Косово IPKO
Латвија Bite
Литванија Omnitel
Лихтенштајн FL1
Луксембург Tango
Малта Vodafone
Молдавија Voxtel
Норвешка Telenor
Норвешка NetCom
Полска Orange-PTK-Centerte
Португалија Vodafone
Романија Vodafone
Русија VimpelCom (BeeLine)
САД AT&T
Словачка Orange
Словенија A1 Slovenija
Србија A1 Srbija
Турција Vodafone
Турција Turkcell
Украина Kyivstar
Унгарија Vodafone
Финска Telia
Франција SFR
Франција Orange
Холандија Vodafone
Хрватска A1 Hrvatska
Црна Гора Telenor
Чешка Vodafone
Швајцарија Swisscom
Шведска Tele2
Шведска Telenor
Шпанија VodafoneGreen Talk RoamСо активирање на пакетите Green Talk Roam добивате минути што може да ги користите за разговори во роаминг, каде и да патувате во Европа, САД и Русија и да ги споделите моментите од патувањето.


Green Talk S Roam со еднократна месечна претплата ос 590 денари, кој вклучива 50 минути разговор.

Начин на активирање со SMS порка со текст Green Talk S START на 145260

Green Talk М Roam со еднократна месечна претплата од 1190 денари, кој вклучива 120 минути разговор.

Начин на активирање со SMS порка со текст Green Talk М START на 145260

Период на важност 30 дена по активацијатаИнтервалот на тарифирање за разговори е 60 секунди. За активација на роаминг пакетите преку SMS од Македонија, пораката не се наплаќа, додека за активација на пакет преку SMS-порака пратена од роаминг, пораката се наплаќа во согласност со ценовникот за роаминг услуги


Земји во кои важи пакетите се 50 оператори во Европа, САД и РусијаДржава Роаминг партнер
Австрија A1 Austrija
Албанија Vodafone
Андора STA
Белгија Orange
Белорусија A1 Belorus
Босна и Херцеговина BHTelekom
Бугарија A1 Bulgaria
Велика Британија Vodafone
Германија Vodafone
Гиблартар Gibtelecom
Грција Vodafone
Данска Telenor
Естонија Tele2-Eesti
Ирска Vodafone
Исланд Vodafone
Италија Vodafone
Кипар Epic
Косово IPKO
Латвија Bite
Литванија Omnitel
Лихтенштајн FL1
Луксембург Tango
Малта Vodafone
Молдавија Voxtel
Норвешка Telenor
Норвешка NetCom
Полска Orange-PTK-Centerte
Португалија Vodafone
Романија Vodafone
Русија VimpelCom (BeeLine)
САД AT&T
Словачка Orange
Словенија A1 Slovenija
Србија A1 Srbija
Турција Vodafone
Турција Turkcell
Украина Kyivstar
Унгарија Vodafone
Финска Telia
Франција SFR
Франција Orange
Холандија Vodafone
Хрватска A1 Hrvatska
Црна Гора Telenor
Чешка Vodafone
Швајцарија Swisscom
Шведска Tele2
Шведска Telenor
Шпанија Vodafone


Греен Мобиле - ПОСЕБНИ УСЛОВИ ЗА РОАМИНГ ВО ЗЕМЈИТЕ ОД ЗАПАДЕН БАЛКАН

Започнувајќи од 01.07.2021 година, корисниците на мобилните услуги на Green Mobile ќе можат да користат роаминг во земјите од Западен Балкан со воведување на посебна регулатива за роаминг под посебни повластени услови во согласност со спогодбата потпишана помеѓу земјите Македонија, Албанија, Србија, Црна Гора и Босна и Херцеговина, со што се овозможува на своите корисници во согласност со склучениот претплатнички договор роаминг услугите да ги добијат така што:

1.Вклучените национални минути и SMS-пораки (во рамките на својата мрежа и кон другите национални мрежи), кои се вклучени во тарифата или во дополнителните пакети, корисниците можат да ги користат во роаминг во земјите од Западен Балкан, исто како да се наоѓаат на територијата на Македонија.

2.Мобилениот интернет сообраќај што им е на располагање на корисниците во земјите од Западен Балкан, зависи од месечната претплата на тарифниот модел и пакетот што го одбрале.Тарифа Мобилен Интернет во Роаминг
Green Mobile S 2GB
Green Mobile M 2.5GB
Green Mobile L 3GB
Green Mobile XL 3.5GB
Green Mobile Business S 1.5GB
Green Mobile Business M 2.5GB
Green Mobile Business L 3GB
Green Mobile Business XL 4.5GB
Green Mobile Business XXL 7GB
Тарифа Мобилен Интернет во Роаминг
Net 1 GB 1GB
Net 2 GB 1GB
Net 5 GB 1.5GB

Напомена:

Доколку корисникот се наоѓа во Македонија и прави повик или праќа SMS-порака кон земјите од Западен Балкан, тоа е меѓународен повик и се наплаќа како меѓународен повик (во согласност со ценовникот за меѓународен повик од Македонија кон Србија, Косово, Албанија, Црна Гора и Босна и Херцеговина).