Постпејд Тарифи

Најдобрите тарифи во националната мрежа

Green Mobile XL plus
5G Ready
13000
Бонус
 • Избор плус
 • 5GB Интернет во роаминг
 • или
 • 100 мин кон странство
 • Неограничен интернет
 • Неограничени минути и СМС

4 МЕСЕЦИ ГРАТИС - 6/12/18/24 МЕСЕЦ
ИЛИ
13000 ДЕНАРИ БОНУС

Green Mobile L plus
5G Ready
9000
Бонус
 • Избор плус
 • 5GB Интернет во роаминг
 • или
 • 100 мин кон странство
 • Неограничен интернет
 • Неограничени минути и СМС

3 МЕСЕЦИ ГРАТИС - 8/16/24 МЕСЕЦ
ИЛИ
9000 ДЕНАРИ БОНУС

Green Mobile M plus
 
6000
Бонус
 • 20GB национален интернет
 • Неограничени минути и СМС
 • Green Mobile Net Sef до 50GB

3 МЕСЕЦИ ГРАТИС - 8/16/24 МЕСЕЦ
ИЛИ
6000 ДЕНАРИ БОНУС

Green Mobile S plus
 
3000
Бонус
 • 2GB национален интернет
 • Неограничени минути

2 МЕСЕЦИ ГРАТИС - 12/24 МЕСЕЦ
ИЛИ
3000 ДЕНАРИ БОНУС

Green Mobile Senior/Junior  
 
1500
Бонус
 • Неограничени минути кон GreenMobile и A1
 • 50 минути кон други мрежи
 • 50 национални CMC
 • 500МБ национален интернет

2 МЕСЕЦИ ГРАТИС - 12/24 МЕСЕЦ
ИЛИ
1500 ДЕНАРИ СУБВЕНЦИЈА

Green Unlimited
 
 
 
 • Неограничен интернет
 • Неограничени минути и СМС
 • 5GB Интернет во роаминг
  или
  100 мин. кон странство

Green Surf plus
 
 
 
 • 50GB интернет
 • Неограничени минути и СМС
 • Green Mobile Net Sef до 50GB

Green Talk
 
 
 
 • 2GB интернет
 • Неограничени минути
 • Неограничени СМС

 • Новите тарифи Green plus се достапни со склучување нов или обнова на постоен договор на 24 месеци.
 • Услугата 5G ќе биде достапна по доделување на одобрението за користење радио-фреквенции од страна на АЕК. Дотогаш корисниците ќе користат супер брз LTE интернет, преку најбрзата мобилна мрежа во Македонија.
 • 5G Ready означува дека наведените тарифи се веќе подготвени за користење на 5G услугата, но корисниците ќе можат да ја користат оваа услуга по доделување на одобрението за користење на соодветните радио-фреквенции.
 • Тарифните модели Green Mobile L plus, Green Mobile XL plus вклучуваат избор на пакет со 5GB интернет во роаминг или 100 минути разговори кон странство, кои важат за повици кон зоните Соседство, Регион, Европа 1, Свет и Свет 2, а не важат за повици кон Посебна зона. Овие пакети се вклучени во претплатата и корисниците можат да ги менуваат на месечно ниво согласно своите потреби.
 • * За тарифните модели кои вклучуваат неограничен интернет важи политика на фер користење од 150 GB/месечно, поради заштита од злоупотреба.Необврзувачки Договори

Договори на Неопределено Време

Green Mobile XL plus
 
 • Избор плус
 • 5GB Интернет во роаминг
 • или
 • 100 мин кон странство
 • неограничен интернет
 • Неограничени минути и СМС
Green Mobile L plus
 
 • Избор плус
 • 5GB Интернет во роаминг
 • или
 • 100 мин кон странство
 • неограничен интернет
 • Неограничени минути и СМС
Green Mobile M plus
 
 • 10GB национален интернет
 • Неограничени минути и СМС
Green Mobile S plus
 
 • 2GB национален интернет
 • Неограничени минути
Green Mobile Senior/Junior
 • Неограничени минути кон GreenMobile и A1
 • 50 минути кон други мрежи
 • 50 национални CMC
 • 500МБ национален интернет
Интернет Тарифи

За да надополнете интернет јавете во нашиот контакт центар!

1ГБ Интернет
149
ден
 • SMS со текст START 1GB
 • SMS со текст STOP 1GB
2ГБ Интернет
199
ден
 • SMS со текст START 2GB
 • SMS со текст STOP 2GB
5ГБ Интернет
299
ден
 • SMS со текст START 5GB
 • SMS со текст STOP 5GB