Green mobile

GreenMobile

Rreth nesh

Më shumë rreth nesh dhe operatorit tonë

Green Mobile

Rreth kompanisë

Греен Мобиле е компанија која е формирана за да ја зголеми конкурентноста на пазарот на мобилната телефонија и мобилни услуги.

InformacioniKlikoniInformacioni

Green Mobile

Мисија

Нашата мисија како Греен е да се стремиме овие заложби да ги продолжиме, надоградиме и да ги направиме уште подостапни за секој поединец.

InformacioniKlikoniInformacioni

Green Mobile

Мото

Наше мото е секогаш да бидеме на страната корисникот и да одговориме на сите негови потреби!

InformacioniKlikoniInformacioni
Më shumë rreth nesh dhe operatorit tonë

Green Mobile

  • Kompania
  • Misioni
  • Moto
Green Mobile & Partnerë

Греен Мобиле е компанија која е формирана за да ја зголеми конкурентноста на пазарот на мобилната телефонија и мобилни услуги со цел да внесе поквалитетна и пофлексибилна понуда до секој корисник како приватно лице или бизнис корисик. Зад нашата компанија стојат веќе искусни кабелски оператори, КДС Кабелнет ДОО и Каблекалл ДООЕЛ, кои повеќе од 20 години се присутни на пазарот и кои успеваат да одговорат на барањата на секој корисник во едно дигитално време, време на брз технолошки развој и да придонесат во развојот и достапноста на кабелската телевизија и интернетот на територијата на која се присутни.

Green Mobile Misioni

Нашата мисија како Греен е да се стремиме овие заложби да ги продолжиме, надоградиме и да ги направиме уште подостапни за секој поединец. Со воведување на услугата мобилна телефонија, не само што ќе ги направиме компаниите основачи побогати со уште една понуда, туку ќе ја зајакнеме и целокупната нивна позиција на пазарот. Зголемувајки ја конкурентноста на пазарот на мобилната телефонија би придонеле овој пазар да стане подостапен и пофлексибилен за секого.

Green Mobile Moto

Наше мото е секогаш да бидеме на страната корисникот и да одговориме на сите негови потреби!

Green Mobile


I ri, I lirë

& Krijues

InformacioniKlikoniInformacioni
alt

Green Mobile Maqedonia
Gjithmonë në anën e përdoruesit!

Fleksibël & I rregullueshëm

Klikoni

Pafund
Mundësitë

Пренесете го вашиот постоечки број заедно со префиксот, и уживајте во бенефициите кои ги нуди
Green Mobile

Неограничени Бесплатни минути
Неограничени Бесплатни СМС Пораки
Ултра Брз Интернет
Најефтини Меѓународни Разговори (50 мин.)

Бидете поврзани

Со GREEN mobile зборувате евтино, сурфате бесплатно

20
Поевтини од конкуренцијата
50
Подобри услуги

Поврзете се сега

Oferta

Green Mobile Maqedoni - Gjithmonë në anën e klientit!

Tarifat

S Tarifa, M Tarifa, L Tarifa, XL Tarifa

Internet

1GB Paketa, 2GB Paketa, 5GB Paketa

Pajisjet

Pajisjet mobile, Pajisjet inteligjente, Televizorë

Roaming

Falas 50 min

Na kontaktoni

Për më shumë informacion