• 128GB /6GB RAM
  • 256GB /8GB RAM
alt
Модел:

Xiaomi POCO X3 Pro

Екран: 6.67 inches, 107.4 cm2 (~84.6% screen-to-body ratio), IPS LCD, 120Hz, HDR10, 450 nits
Камера: 48 MP, 8 MP, 2 MP, 2 MP/Предна камера 20МР
Процесор: Octa-core (1x2.96 GHz Kryo 485 Gold & 3x2.42 GHz Kryo 485 Gold & 4x1.78 GHz Kryo 485 Silver),GPU Adreno 640
Оперативен систем: Android 11, MIUI 12.5 for POCO
Меморија: 128GB /6GB RAM
Батерија: Li-Po 5160 mAh, non-removable, fast charging 33W
🟢 Достапен

Цена M Пакет
24 x 670 Ден.

Тарифи и цени за уредот

Месечна Претплата:
1399 Ден
Сообраќај:
Неограничени минути и СМС
Интернет:
40ГБ
Редовна Цена:
11 300 Ден
Месечна Претплата:
999 Ден
Сообраќај:
Неограничени минути и СМС
Интернет:
30ГБ
Редовна Цена:
13 300 Ден
Месечна Претплата:
799 Ден
Сообраќај:
Неограничени минути и СМС
Интернет:
15ГБ
Редовна Цена:
14 300 Ден
Месечна Претплата:
499 Ден
Сообраќај:
Неограничени минути
Интернет:
1ГБ
Редовна Цена:
16 300 Ден
alt
Модел:

Xiaomi POCO X3 Pro

Екран: 6.67 inches, 107.4 cm2 (~84.6% screen-to-body ratio), IPS LCD, 120Hz, HDR10, 450 nits
Камера: 48 MP, 8 MP, 2 MP, 2 MP/Предна камера 20МР
Процесор: Octa-core (1x2.96 GHz Kryo 485 Gold & 3x2.42 GHz Kryo 485 Gold & 4x1.78 GHz Kryo 485 Silver),GPU Adreno 640
Оперативен систем: Android 11, MIUI 12.5 for POCO
Меморија: 256GB /8GB RAM
Батерија: Li-Po 5160 mAh, non-removable, fast charging 33W
🟢 Достапен

Цена L Пакет
24 x 703 Ден.

Тарифи и цени за уредот

Месечна Претплата:
1399 Ден
Сообраќај:
Неограничени минути и СМС
Интернет:
40ГБ
Редовна Цена:
12 999 Ден
Месечна Претплата:
999 Ден
Сообраќај:
Неограничени минути и СМС
Интернет:
30ГБ
Редовна Цена:
14 999 Ден
Месечна Претплата:
799 Ден
Сообраќај:
Неограничени минути и СМС
Интернет:
15ГБ
Редовна Цена:
15 999 Ден
Месечна Претплата:
499 Ден
Сообраќај:
Неограничени минути
Интернет:
1ГБ
Редовна Цена:
17 999 Ден
Пакет XL
4 МЕСЕЦИ ГРАТИС
6/12/18/24 МЕСЕЦ

ИЛИ
8000 ДЕН. СУБВЕНЦИЈА
И 8000 ДЕН. СУБВЕНЦИЈА ЗА СЕКОЈА НАРЕДНА ЛИНИЈА

Пакет L
3 МЕСЕЦИ ГРАТИС
8/16/24 МЕСЕЦ

ИЛИ
6000 ДЕН. СУБВЕНЦИЈА
И 6000 ДЕН. СУБВЕНЦИЈА ЗА СЕКОЈА НАРЕДНА ЛИНИЈА

Пакет M
3 МЕСЕЦИ ГРАТИС
8/16/24 МЕСЕЦ

ИЛИ
5000 ДЕН. СУБВЕНЦИЈА
И 5000 ДЕН. СУБВЕНЦИЈА ЗА СЕКОЈА НАРЕДНА ЛИНИЈА

Пакет S
2 МЕСЕЦИ ГРАТИС
12/24 МЕСЕЦ

ИЛИ
3000 ДЕН. СУБВЕНЦИЈА
И 3000 ДЕН. СУБВЕНЦИЈА ЗА СЕКОЈА НАРЕДНА ЛИНИЈА