• 64GB /4GB RAM
  • 128GB /6GB RAM
alt
Модел:

Xiaomi POCO M3 Pro 5G

Екран: 6.5 inches, 102.0 cm2 (~83.7% screen-to-body ratio), IPS LCD, 90Hz, 400 nits (typ), 500 nits (HBM)
Камера: 48 MP, 2 MP, 2 MP/Предна камера 8МР
Процесор: Octa-core (2x2.2 GHz Cortex-A76 & 6x2.0 GHz Cortex-A55), GPU Mali-G57 MC2
Оперативен систем: Android 11, MIUI 12
Меморија: 64GB /4GB RAM
Батерија: Li-Po 5000 mAh, non-removable, fast charging 18W
🟢 Достапен

Цена M Пакет
24 x 492 Ден.

Тарифи и цени за уредот

Месечна Претплата:
1399 Ден
Сообраќај:
Неограничени минути и СМС
Интернет:
40ГБ
Редовна Цена:
7 500 Ден
Месечна Претплата:
999 Ден
Сообраќај:
Неограничени минути и СМС
Интернет:
30ГБ
Редовна Цена:
9 500 Ден
Месечна Претплата:
799 Ден
Сообраќај:
Неограничени минути и СМС
Интернет:
15ГБ
Редовна Цена:
10 500 Ден
Месечна Претплата:
499 Ден
Сообраќај:
Неограничени минути
Интернет:
1ГБ
Редовна Цена:
12 500 Ден
alt
Модел:

Xiaomi POCO M3 Pro 5G

Екран: 6.5 inches, 102.0 cm2 (~83.7% screen-to-body ratio), IPS LCD, 90Hz, 400 nits (typ), 500 nits (HBM)
Камера: 48 MP, 2 MP, 2 MP/Предна камера 8МР
Процесор: Octa-core (2x2.2 GHz Cortex-A76 & 6x2.0 GHz Cortex-A55), GPU Mali-G57 MC2
Оперативен систем: Android 11, MIUI 12
Меморија: 128GB /6GB RAM
Батерија: Li-Po 5000 mAh, non-removable, fast charging 18W
🟢 Достапен

Цена L Пакет
24 x 511 Ден.

Тарифи и цени за уредот

Месечна Претплата:
1399 Ден
Сообраќај:
Неограничени минути и СМС
Интернет:
40ГБ
Редовна Цена:
8 900 Ден
Месечна Претплата:
999 Ден
Сообраќај:
Неограничени минути и СМС
Интернет:
30ГБ
Редовна Цена:
10 900 Ден
Месечна Претплата:
799 Ден
Сообраќај:
Неограничени минути и СМС
Интернет:
15ГБ
Редовна Цена:
11 900 Ден
Месечна Претплата:
499 Ден
Сообраќај:
Неограничени минути
Интернет:
1ГБ
Редовна Цена:
13 900 Ден
Пакет XL
4 МЕСЕЦИ ГРАТИС
6/12/18/24 МЕСЕЦ

ИЛИ
8000 ДЕН. СУБВЕНЦИЈА
И 8000 ДЕН. СУБВЕНЦИЈА ЗА СЕКОЈА НАРЕДНА ЛИНИЈА

Пакет L
3 МЕСЕЦИ ГРАТИС
8/16/24 МЕСЕЦ

ИЛИ
6000 ДЕН. СУБВЕНЦИЈА
И 6000 ДЕН. СУБВЕНЦИЈА ЗА СЕКОЈА НАРЕДНА ЛИНИЈА

Пакет M
3 МЕСЕЦИ ГРАТИС
8/16/24 МЕСЕЦ

ИЛИ
5000 ДЕН. СУБВЕНЦИЈА
И 5000 ДЕН. СУБВЕНЦИЈА ЗА СЕКОЈА НАРЕДНА ЛИНИЈА

Пакет S
2 МЕСЕЦИ ГРАТИС
12/24 МЕСЕЦ

ИЛИ
3000 ДЕН. СУБВЕНЦИЈА
И 3000 ДЕН. СУБВЕНЦИЈА ЗА СЕКОЈА НАРЕДНА ЛИНИЈА