alt
Модел:

Samsung SM-T290 Galaxy Tablet 8"

CPU: 4-Јадрен (2.0 GHz Cortex-A53)
GPU: Adreno 504
Меморија: RAM: 2GB, Внатрешна: 32GB (+максимум 512GB SD Card)
Камера: 8MP/2MP (1080p@30fps)
Дисплеј: 8" 800x1280p TFT 189ppi
Батерија: 5100mAh (microUSB 2.0)
Мрежа: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, dual-band, Wi-Fi Direct, hotspot
Блутут: 4.2, A2DP, LE
Оперативен систем: Android 9.0 (Pie), upgradable to Android 10
Боја: Сребро
🟢 Достапен

Боја

Цена М Пакет
24 x 291 Ден.

Тарифи и цени за уредот

Месечна Претплата:
1399 Ден
Сообраќај:
Неограничени минути и СМС
Интернет:
40ГБ
Редовна Цена:
3 200 Ден
Месечна Претплата:
999 Ден
Сообраќај:
Неограничени минути и СМС
Интернет:
30ГБ
Редовна Цена:
5 200 Ден
Месечна Претплата:
799 Ден
Сообраќај:
Неограничени минути и СМС
Интернет:
15ГБ
Редовна Цена:
6 200 Ден
Месечна Претплата:
499 Ден
Сообраќај:
Неограничени минути
Интернет:
1ГБ
Редовна Цена:
8 200 Ден
Пакет XL
4 МЕСЕЦИ ГРАТИС
6/12/18/24 МЕСЕЦ

ИЛИ
8000 ДЕН. СУБВЕНЦИЈА
И 8000 ДЕН. СУБВЕНЦИЈА ЗА СЕКОЈА НАРЕДНА ЛИНИЈА

Пакет L
3 МЕСЕЦИ ГРАТИС
8/16/24 МЕСЕЦ

ИЛИ
6000 ДЕН. СУБВЕНЦИЈА
И 6000 ДЕН. СУБВЕНЦИЈА ЗА СЕКОЈА НАРЕДНА ЛИНИЈА

Пакет M
3 МЕСЕЦИ ГРАТИС
8/16/24 МЕСЕЦ

ИЛИ
5000 ДЕН. СУБВЕНЦИЈА
И 5000 ДЕН. СУБВЕНЦИЈА ЗА СЕКОЈА НАРЕДНА ЛИНИЈА

Пакет S
2 МЕСЕЦИ ГРАТИС
12/24 МЕСЕЦ

ИЛИ
3000 ДЕН. СУБВЕНЦИЈА
И 3000 ДЕН. СУБВЕНЦИЈА ЗА СЕКОЈА НАРЕДНА ЛИНИЈА