• 6GB/128GB
  • 8GB/128GB
alt
Модел:

Xiaomi Redmi Note 10 Pro 6GB/128GB

Екран AMOLED 6.67 inches, 107.4 cm2 (~84.5% screen-to-body ratio) 1080 x 2400 pixels, IPS LCD6.67 inches, 107.4 cm2 (~85.6% screen-to-body ratio) 1080 x 2400 pixels, 20:9 ratio (~395 ppi density)
Камера 108MP, 8MP, 5MP,2MP, selfie camera 16MP
Процесор Octa-core Adreno 618
Оперативен систем Android 11, MIUI 12
Меморија 6GB/128GB
Батерија Li-Po 5020 mAh, non-removable
🟢 Достапен

Цена M Пакет
24 x 727 Ден.

Тарифи и цени за уредот

Месечна Претплата:
1399 Ден
Сообраќај:
Неограничени минути и СМС
Интернет:
40ГБ
Редовна Цена:
12 500 Ден
Месечна Претплата:
999 Ден
Сообраќај:
Неограничени минути и СМС
Интернет:
30ГБ
Редовна Цена:
14 500 Ден
Месечна Претплата:
799 Ден
Сообраќај:
Неограничени минути и СМС
Интернет:
15ГБ
Редовна Цена:
15 500 Ден
Месечна Претплата:
499 Ден
Сообраќај:
Неограничени минути
Интернет:
1ГБ
Редовна Цена:
17 500 Ден
alt
Модел:

Xiaomi Redmi Note 10 Pro 8GB/128GB

Екран AMOLED 6.67 inches, 107.4 cm2 (~84.5% screen-to-body ratio) 1080 x 2400 pixels, IPS LCD6.67 inches, 107.4 cm2 (~85.6% screen-to-body ratio) 1080 x 2400 pixels, 20:9 ratio (~395 ppi density)
Камера 108MP, 8MP, 5MP,2MP, selfie camera 16MP
Процесор Octa-core Adreno 618
Оперативен систем Android 11, MIUI 12
Меморија 8GB/128GB
Батерија Li-Po 5020 mAh, non-removable
🟢 Достапен

Цена L Пакет
24 x 727 Ден.

Тарифи и цени за уредот

Месечна Претплата:
1399 Ден
Сообраќај:
Неограничени минути и СМС
Интернет:
40ГБ
Редовна Цена:
13 500 Ден
Месечна Претплата:
999 Ден
Сообраќај:
Неограничени минути и СМС
Интернет:
30ГБ
Редовна Цена:
15 500 Ден
Месечна Претплата:
799 Ден
Сообраќај:
Неограничени минути и СМС
Интернет:
15ГБ
Редовна Цена:
16 500 Ден
Месечна Претплата:
499 Ден
Сообраќај:
Неограничени минути
Интернет:
1ГБ
Редовна Цена:
18 500 Ден
Пакет XL
4 МЕСЕЦИ ГРАТИС
6/12/18/24 МЕСЕЦ

ИЛИ
8000 ДЕН. СУБВЕНЦИЈА
И 8000 ДЕН. СУБВЕНЦИЈА ЗА СЕКОЈА НАРЕДНА ЛИНИЈА

Пакет L
3 МЕСЕЦИ ГРАТИС
8/16/24 МЕСЕЦ

ИЛИ
6000 ДЕН. СУБВЕНЦИЈА
И 6000 ДЕН. СУБВЕНЦИЈА ЗА СЕКОЈА НАРЕДНА ЛИНИЈА

Пакет M
3 МЕСЕЦИ ГРАТИС
8/16/24 МЕСЕЦ

ИЛИ
5000 ДЕН. СУБВЕНЦИЈА
И 5000 ДЕН. СУБВЕНЦИЈА ЗА СЕКОЈА НАРЕДНА ЛИНИЈА

Пакет S
2 МЕСЕЦИ ГРАТИС
12/24 МЕСЕЦ

ИЛИ
3000 ДЕН. СУБВЕНЦИЈА
И 3000 ДЕН. СУБВЕНЦИЈА ЗА СЕКОЈА НАРЕДНА ЛИНИЈА