• 32 GB
  • 64 GB
alt
Модел:

Xiaomi Redmi 9 32GB

Екран 6.53 inches, 104.7 cm2 (~83.2% screen-to-body ratio) 1080 x 2340 pixels, IPS LCD, 400 nits (typ)
Камера 13P, 8MP, 5MP,2MP, selfie camera 8MP
Процесор Octa-core MC2
Оперативен систем Android 10, MIUI 11
Меморија 3GB/32GB
Батерија Li-Po 5020 mAh, non-removable
🟢 Достапен

Цена M Пакет
24 x 253 Ден.

Тарифи и цени за уредот

Месечна Претплата:
1399 Ден
Сообраќај:
Неограничени минути и СМС
Интернет:
40ГБ
Редовна Цена:
2 400 Ден
Месечна Претплата:
999 Ден
Сообраќај:
Неограничени минути и СМС
Интернет:
30ГБ
Редовна Цена:
4 400 Ден
Месечна Претплата:
799 Ден
Сообраќај:
Неограничени минути и СМС
Интернет:
15ГБ
Редовна Цена:
5 400 Ден
Месечна Претплата:
499 Ден
Сообраќај:
Неограничени минути
Интернет:
1ГБ
Редовна Цена:
7 400 Ден
alt
Модел:

Xiaomi Redmi 9 64GB

Екран 6.53”LCD, 83.2% body, Droplet
Камера 13MP, 8MP, 5MP, selfie camera 8MP
Процесор 8total cores,MAX 2GHz
Оперативен систем Android 10
Батерија 5020 mAh Li-Po
Меморија 4GB/64GB
🟢 Достапен

Цена S Пакет
24 x 366 Ден.

Тарифи и цени за уредот

Месечна Претплата:
1399 Ден
Сообраќај:
Неограничени минути и СМС
Интернет:
40ГБ
Редовна Цена:
2 800 Ден
Месечна Претплата:
999 Ден
Сообраќај:
Неограничени минути и СМС
Интернет:
30ГБ
Редовна Цена:
4 800 Ден
Месечна Претплата:
799 Ден
Сообраќај:
Неограничени минути и СМС
Интернет:
15ГБ
Редовна Цена:
5 800 Ден
Месечна Претплата:
499 Ден
Сообраќај:
Неограничени минути
Интернет:
1ГБ
Редовна Цена:
7 800 Ден
Пакет XL
4 МЕСЕЦИ ГРАТИС
6/12/18/24 МЕСЕЦ

ИЛИ
8000 ДЕН. СУБВЕНЦИЈА
И 8000 ДЕН. СУБВЕНЦИЈА ЗА СЕКОЈА НАРЕДНА ЛИНИЈА

Пакет L
3 МЕСЕЦИ ГРАТИС
8/16/24 МЕСЕЦ

ИЛИ
6000 ДЕН. СУБВЕНЦИЈА
И 6000 ДЕН. СУБВЕНЦИЈА ЗА СЕКОЈА НАРЕДНА ЛИНИЈА

Пакет M
3 МЕСЕЦИ ГРАТИС
8/16/24 МЕСЕЦ

ИЛИ
5000 ДЕН. СУБВЕНЦИЈА
И 5000 ДЕН. СУБВЕНЦИЈА ЗА СЕКОЈА НАРЕДНА ЛИНИЈА

Пакет S
2 МЕСЕЦИ ГРАТИС
12/24 МЕСЕЦ

ИЛИ
3000 ДЕН. СУБВЕНЦИЈА
И 3000 ДЕН. СУБВЕНЦИЈА ЗА СЕКОЈА НАРЕДНА ЛИНИЈА