alt
Модел:

Lenovo TAB M10

Екран: 10.1" Wi-Fi IPS LCD capacitive touchscreen, 16M colors, резолуција: 1280 x 800 pixels
Процесор: Qualcomm® Snapdragon™ 429 Quad-Core Processor (2.0 GHz)
Oперативен систем: Android OS 9 Pie
Меморија: Внатрешна меморија: 32GB microSD до 256GB/РАМ Меморија 2GB Soldered LPDDR4x-3200
Камери: Задна камера: 5 MP/ Предна камера: 2 MP
Батерија: Non-removable Li-Ion 5000 mAh
Конекција: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n
Двојно опсег, hotspot, Bluetooth v4.0,FM радио, сензори: Accelerometer
🟢 Достапен

Боја

Цена
11 000 Ден.

Тарифи и цени за уредот

Месечна Претплата:
1399 Ден
Сообраќај:
Неограничени минути и СМС
Интернет:
40ГБ
Редовна Цена:
Ден
Месечна Претплата:
999 Ден
Сообраќај:
Неограничени минути и СМС
Интернет:
30ГБ
Редовна Цена:
Ден
Месечна Претплата:
799 Ден
Сообраќај:
Неограничени минути и СМС
Интернет:
15ГБ
Редовна Цена:
Ден
Месечна Претплата:
499 Ден
Сообраќај:
Неограничени минути
Интернет:
1ГБ
Редовна Цена:
Ден
Пакет XL
4 МЕСЕЦИ ГРАТИС
6/12/18/24 МЕСЕЦ

ИЛИ
8000 ДЕН. СУБВЕНЦИЈА
И 8000 ДЕН. СУБВЕНЦИЈА ЗА СЕКОЈА НАРЕДНА ЛИНИЈА

Пакет L
3 МЕСЕЦИ ГРАТИС
8/16/24 МЕСЕЦ

ИЛИ
6000 ДЕН. СУБВЕНЦИЈА
И 6000 ДЕН. СУБВЕНЦИЈА ЗА СЕКОЈА НАРЕДНА ЛИНИЈА

Пакет M
3 МЕСЕЦИ ГРАТИС
8/16/24 МЕСЕЦ

ИЛИ
5000 ДЕН. СУБВЕНЦИЈА
И 5000 ДЕН. СУБВЕНЦИЈА ЗА СЕКОЈА НАРЕДНА ЛИНИЈА

Пакет S
2 МЕСЕЦИ ГРАТИС
12/24 МЕСЕЦ

ИЛИ
3000 ДЕН. СУБВЕНЦИЈА
И 3000 ДЕН. СУБВЕНЦИЈА ЗА СЕКОЈА НАРЕДНА ЛИНИЈА