alt
Модел:

Apple iPad 8 10.2-inch Wi-Fi 32 GB

Екран: 10.2" (2160-by-1620 pixels) Retina IPS A12 Bionic
Процесор: Quad-Core 4 x 2.5 GHz + 4 x 1.6 GHz, Apple GPU (4-core graphics)
Оперативен систем: iPadOS 14, upgradable to iPadOS 14.6
Mеморија: Внатрешна меморија 32GB ROM
Камери: 8 MP f/2.4 31mm (standard) + 1.2 MP f/2.2 31mm (standard) 1080p@30fps 720p@120fps
Батерија: Non-removable Li-Po battery (32.4 Wh)
Конекција: Wi Fi (802.11 b/g/n/ac)dual band
Bluetooth:4.2, A2DP, EDR, LE
🟢 Достапен

Боја

Цена
23 899 Ден.

Тарифи и цени за уредот

Месечна Претплата:
1399 Ден
Сообраќај:
Неограничени минути и СМС
Интернет:
40ГБ
Редовна Цена:
Ден
Месечна Претплата:
999 Ден
Сообраќај:
Неограничени минути и СМС
Интернет:
30ГБ
Редовна Цена:
Ден
Месечна Претплата:
799 Ден
Сообраќај:
Неограничени минути и СМС
Интернет:
15ГБ
Редовна Цена:
Ден
Месечна Претплата:
499 Ден
Сообраќај:
Неограничени минути
Интернет:
1ГБ
Редовна Цена:
Ден
Пакет XL
4 МЕСЕЦИ ГРАТИС
6/12/18/24 МЕСЕЦ

ИЛИ
8000 ДЕН. СУБВЕНЦИЈА
И 8000 ДЕН. СУБВЕНЦИЈА ЗА СЕКОЈА НАРЕДНА ЛИНИЈА

Пакет L
3 МЕСЕЦИ ГРАТИС
8/16/24 МЕСЕЦ

ИЛИ
6000 ДЕН. СУБВЕНЦИЈА
И 6000 ДЕН. СУБВЕНЦИЈА ЗА СЕКОЈА НАРЕДНА ЛИНИЈА

Пакет M
3 МЕСЕЦИ ГРАТИС
8/16/24 МЕСЕЦ

ИЛИ
5000 ДЕН. СУБВЕНЦИЈА
И 5000 ДЕН. СУБВЕНЦИЈА ЗА СЕКОЈА НАРЕДНА ЛИНИЈА

Пакет S
2 МЕСЕЦИ ГРАТИС
12/24 МЕСЕЦ

ИЛИ
3000 ДЕН. СУБВЕНЦИЈА
И 3000 ДЕН. СУБВЕНЦИЈА ЗА СЕКОЈА НАРЕДНА ЛИНИЈА