Green mobile
 • Сите Уреди
 • Samsung
 • Realme
 • Redmi
 • Huawei
 • Apple Iphone
 • Nokia
 • Alcatel

Мобилни Уреди

alt
Samsung Galaxy A51
Samsung Galaxy A51
 • Екран 6.5 FHD+
 • Камера 48+12+5+5MP rear camera
 • Процесор Octa-Core CPU
 • Меморија 128GB internal / 4GB RAM
 • Боја Црнa и Белa
alt
Samsung Galaxy A41
Samsung Galaxy A41
 • Екран 6,1 FHD+ Super AMOLED
 • Камера 48+8+5MP rear + 25MP
 • Процесор Octa-Core CPU
 • Меморија 64GB internal / 4GB RAM
 • Боја Црнa и Белa
alt
Samsung Galaxy A21s
Samsung Galaxy A21s
 • Екран 6,5 Infinity-O HD+
 • Камера 48+8+2+2MP rear + 13MP
 • Процесор Octa-Core CPU
 • Меморија 32GB internal / 3GB RAM
 • Боја Црна и Бела
alt
Samsung Galaxy S20 FE
Samsung Galaxy S20 FE
 • Екран 6,5 Super AMOLED, 120Hz, HDR10+
 • Камера 12 MP, f/1.8, 26mm (wide), 1/1.76", 1.8µm, Dual Pixel PDAF
 • Процесор Octa-Core CPU
 • Меморија 128GB internal / 6GB RAM
 • Боја -
alt
Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Samsung Galaxy Note 20 Ultra
 • Екран 6,9 Dynamic AMOLED 2X, HDR10+
 • Камера 108 MP, f/1.8, 26mm (wide), 1/1.33", 0.8µm, PDAF
 • Процесор Octa-Core CPU
 • Меморија 256GB internal / 8GB RAM
 • Боја -
alt
Samsung Galaxy Note 20
Samsung Galaxy Note 20
 • Екран 6,7 Super AMOLED Plus, HDR10+
 • Камера 12 MP, f/1.8, 26mm (wide), 1/1.76", 1.8µm, Dual Pixel PDAF
 • Процесор Octa-Core CPU
 • Меморија 256GB internal / 8GB RAM
 • Боја -
alt
Samsung Galaxy S20 Ultra
Samsung Galaxy S20 Ultra
 • Екран 6,9 Dynamic AMOLED 2X, 120Hz, HDR10+
 • Камера 108 MP, f/1.8, 26mm (wide), 1/1.33", 0.8µm, PDAF
 • Процесор Octa-Core CPU
 • Меморија 128GB internal / 12GB RAM
 • Боја -
alt
Samsung Galaxy S20+
Samsung Galaxy S20+
 • Екран 6,7 Dynamic AMOLED 2X, 120Hz, HDR10+
 • Камера 12 MP, f/1.8, 26mm (wide), 1/1.76", 1.8µm, Dual Pixel PDAF
 • Процесор Octa-Core CPU
 • Меморија 128GB internal / 12GB RAM
 • Боја -
alt
Samsung Galaxy S20
Samsung Galaxy S20
 • Екран 6,2 Dynamic AMOLED 2X, 120Hz, HDR10+
 • Камера 12 MP, f/1.8, 26mm (wide), 1/1.76", 1.8µm, Dual Pixel PDAF
 • Процесор Octa-Core CPU
 • Меморија 128GB internal / 12GB RAM
 • Боја -
alt
Samsung Galaxy A71
Samsung Galaxy A71
 • Екран 6,7 Super AMOLED Plus
 • Камера 64 MP, f/1.8, 26mm (wide), 1/1.72", 0.8µm, PDAF
 • Процесор Octa-Core CPU
 • Меморија 128GB internal / 6GB RAM
 • Боја -
alt
Samsung Galaxy A30s
Samsung Galaxy A30s
 • Екран 6,4 Super AMOLED
 • Камера 25 MP, f/1.7, 27mm (wide), PDAF
 • Процесор Octa-Core CPU
 • Меморија 32GB internal / 3GB RAM
 • Боја -
alt
Samsung Galaxy Note 10 Lite
Samsung Galaxy Note 10 Lite
 • Екран 6,7 Super AMOLED, HDR
 • Камера 12 MP, f/1.7, 27mm (wide), 1/2.55", 1.4µm, Dual Pixel PDAF
 • Процесор Octa-Core CPU
 • Меморија 128GB internal / 6GB RAM
 • Боја -
alt
Samsung Galaxy Note 10+
Samsung Galaxy Note 10+
 • Екран 6,8 Dynamic AMOLED, HDR10+
 • Камера 12 MP, f/1.5-2.4, 27mm (wide), 1/2.55", 1.4µm, Dual Pixel PDAF
 • Процесор Octa-Core CPU
 • Меморија 256GB internal / 12GB RAM
 • Боја -
alt
Samsung Galaxy Note 10
Samsung Galaxy Note 10
 • Екран 6,3 Dynamic AMOLED, HDR10+
 • Камера 12 MP, f/1.5-2.4, 27mm (wide), 1/2.55", 1.4µm, Dual Pixel PDAF
 • Процесор Octa-Core CPU
 • Меморија 256GB internal / 8GB RAM
 • Боја -
alt
Samsung Galaxy A20e
Samsung Galaxy A20e
 • Екран 5,8 PLS TFT
 • Камера 13 MP, f/1.9, 28mm (wide), AF
 • Процесор Octa-Core CPU
 • Меморија 32GB internal / 3GB RAM
 • Боја -
alt
Samsung Galaxy S10
Samsung Galaxy S10
 • Екран 6,1 Dynamic AMOLED, HDR10+
 • Камера 12 MP, f/1.5-2.4, 26mm (wide), 1/2.55", 1.4µm, Dual Pixel PDAF
 • Процесор Octa-Core CPU
 • Меморија 128GB internal / 8GB RAM
 • Боја -
alt
Realme X50 5G
Realme X50 5G
 • Екран 6.57 inches
 • Камера 48 MP, f/1.8, 25mm (wide),PDAF
 • Процесор Octa-Core CPU
 • Меморија 128GB 6GB RAM, 8GB RAM
 • Боја Сребрена
alt
Realme 6I
Realme 6I
 • Екран 6.5 inches
 • Kамера 48 MP, f/1.8, 26mm (wide), PDAF
 • Процесор Octa-core
 • Меморија 64GB 3GB RAM, 64GB 4GB RAM
 • Боја Зелена
alt
Realme 6S
Realme 6S
 • Екран 6.57 inches
 • Камера 48 MP, f/1.8, 26mm (wide), PDAF
 • Процесор Octa-Core CPU
 • Меморија 128GB 6GB RAM, 8GB RAM
 • Боја Темно Плава
alt
Realme 5I
Realme 5I
 • Екран 6.52 inches
 • Камера 12 MP, f/1.8, (wide), 1/2.9 PDAF
 • Процесор Octa-core CPU
 • Меморија 32GB 3GB RAM, 64GB 4GB RAM
 • Боја Зелена
alt
Realme C3
Realme C3
 • Екран 6.57 inches
 • Камера 12 MP, f/1.8, 28mm (wide), PDAF
 • Процесор Octa-Core CPU
 • Меморија 64GB 3GB RAM
 • Боја Плава
alt
Redmi Note 9 Pro
Redmi Note 9 Pro
 • Екран 6.67 inches
 • Камера 64 MP, f/1.9, 26mm (wide), PDAF
 • Процесор Octa-Core CPU
 • Меморија 64GB 6GB RAM
 • Боја Зелена
alt
Redmi Note 9
Redmi Note 9
 • Екран 6.53 inches
 • Камера 48 MP, f/1.8, 26mm (wide), PDAF
 • Процесор Octa-Core CPU
 • Меморија 64GB 3GB RAM
 • Боја Сива, Бела и Зелена
alt
Redmi 9
Redmi 9
 • Екран 1.8, 128x160px
 • Камера 13 MP, f/2.2, 28mm (wide),PDAF
 • Процесор Octa-core CPU
 • Меморија 64GB 4GB RAM
 • Боја Сива, Љиљакова и Зелена
alt
Apple Iphone 12
Apple Iphone 12
 • Екран 6,1 Super Retina XDR OLED, HDR10
 • Камера 12 MP, f/1.6, 26mm (wide), 1.4µm, dual pixel PDAF
 • Процесор Hexa-Core CPU
 • Меморија 64GB internal / 4GB RAM
 • Боја -
alt
Apple Iphone 12 Pro
Apple Iphone 12 Pro
 • Екран 6,1 Super Retina XDR OLED, HDR10
 • Камера 12 MP, f/1.6, 26mm (wide), 1.4µm, dual pixel PDAF
 • Процесор Hexa-Core CPU
 • Меморија 128GB internal / 6GB RAM
 • Боја -
alt
Apple Iphone 11 Pro Max
Apple Iphone 11 Pro Max
 • Екран 6,5 Super Retina XDR OLED, HDR10
 • Камера 12 MP, f/1.8, 26mm (wide), 1/2.55", 1.4µm, dual pixel PDAF
 • Процесор Hexa-Core CPU
 • Меморија 64GB internal / 4GB RAM
 • Боја -
alt
Apple Iphone 11 Pro
Apple Iphone 11 Pro
 • Екран 5,8 Super Retina XDR OLED, HDR10
 • Камера 12 MP, f/1.8, 26mm (wide), 1/2.55", 1.4µm, dual pixel PDAF
 • Процесор Hexa-Core CPU
 • Меморија 64GB internal / 4GB RAM
 • Боја -
alt
Apple Iphone SE 2020
Apple Iphone SE 2020
 • Екран 4,7 Retina IPS LCD
 • Камера 12 MP, f/1.8 (wide), PDAF
 • Процесор Hexa-Core CPU
 • Меморија 64GB internal / 3GB RAM
 • Боја -
alt
Huawei P40 Lite
Huawei P40 Lite
 • Екран 6,4 LTPS IPS LCD
 • Камера 48 MP, f/1.8, 26mm (wide), 1/2.0", 0.8µm, PDAF
 • Процесор Octa-Core CPU
 • Меморија 128GB internal / 6GB RAM
 • Боја -
alt
Huawei P40 Pro
Huawei P40 Pro
 • Екран 6,58 OLED, 90Hz, HDR10
 • Камера 50 MP, f/1.9, 23mm (wide), 1/1.28", 1.22µm, omnidirectional PDAF
 • Процесор Octa-Core CPU
 • Меморија 128GB internal / 8GB RAM
 • Боја -
alt
Nokia 230DS Silver
Nokia 230DS Silver
 • Екран 240*320 Pixels
 • Камера 2 MP
 • Процесор 1.2 GHz
 • Меморија 256 MB RAM
 • Боја Сребрена
alt
Nokia 8110
Nokia 8110
 • Екран 2.4 inches
 • Камера 2 MP
 • Процесор Dual-core (2x1.1 GHz Cortex-A7)
 • Меморија 4GB 512MB RAM
 • Боја Жолта
alt
Nokia 110DS Black
Nokia 110DS Black
 • Екран 1.4 inches
 • Камера VGA
 • Процесор 1.2 GHz
 • Меморија 4MB RAM
 • Боја Црна
alt
Alcatel 1066D Dual-Sim
Alcatel 1066D Dual-Sim
 • Екран 1.8, 128x160px
 • Камера VGA
 • Chipset Nemo G SP6531E
 • Меморија Card slot-microSD up to 32GB
 • Боја Бела и ЦрнаТелевизори

alt
27 506 Ден
Samsung 50'' TU7002 Crystal UHD 4K Smart TV
Samsung 50'' TU7002 Crystal UHD 4K Smart TV
 • Без рамка од 3 страни
 • Димензија на екранот 50 inches
 • Кристален процесор 4K
 • Кристален дисплеј
 • 4К резолуција
 • 2020
alt
23 601 Ден
Tesla S905
Tesla S905
 • Резолуција UHD
 • Smart OS Android TV
 • Димензија на екранот 55 inches
 • HDMI 3
 • Боја Црна
 • Серија S905
alt
15 813 Ден
Tesla S605
Tesla S605
 • Резолуција FHD
 • Smart OS Android TV
 • Димензија на екранот 43 inches
 • HDMI
 • Боја Црна
 • Серија S605