Green mobile

GreenMobile


Постпејд Тарифи

Најдобрите тарифи во националната мрежа

Green Mobile XL
8000
СУБВЕНЦИЈА
  • 40GB национален интернет
  • Неограничени минути и СМС
  • 50 минути меѓународни разговори

4 МЕСЕЦИ ГРАТИС - 6/12/18/24 МЕСЕЦ ИЛИ 8000 ДЕН. СУБВЕНЦИЈА

Green Mobile L
6000
СУБВЕНЦИЈА
  • 30GB национален интернет
  • Неограничени минути и СМС

3 МЕСЕЦИ ГРАТИС - 6/12/18 МЕСЕЦ ИЛИ 6000 ДЕН. СУБВЕНЦИЈА

Green Mobile M
5000
СУБВЕНЦИЈА
  • 15GB национален интернет
  • Неограничени минути и СМС

3 МЕСЕЦИ ГРАТИС - 6/12/18 МЕСЕЦ ИЛИ 5000 ДЕН. СУБВЕНЦИЈА

Green Mobile S
3000
СУБВЕНЦИЈА
  • 1GB национален интернет
  • Неограничени минути

2 МЕСЕЦИ ГРАТИС - 6/12 МЕСЕЦ ИЛИ 3000 ДЕН. СУБВЕНЦИЈА
Интернет Тарифи

За да надополнете интернет јавете во нашиот контакт центар!

1ГБ Интернет
149
ден
2ГБ Интернет
199
ден
5ГБ Интернет
299
ден