Поврзуваме пријатели!

Супер понуди за нови уреди!

За сите нови корисници Постпејд корисници

Постпејд Тарифи

Green Mobile
XL

4
МЕСЕЦИ ГРАТИС

1399 ден./мес

40GB
интернационален интернет

Неограничени
‍‍
минути и СМС

50 минути
меѓународни разговори

види повеќе

Green Mobile
L

3
МЕСЕЦИ ГРАТИС

999 ден./мес

30GB
интернационален интернет

Неограничени минути и СМС

види повеќе

Green Mobile
М

3
МЕСЕЦИ ГРАТИС

799 ден./мес

15GB
интернационален интернет

Неограничени минути и СМС

види повеќе

Green Mobile
S

2
МЕСЕЦИ ГРАТИС

499 ден./мес

1GB
интернационален интернет

Неограничени
минути

види повеќе

За да надополнете интернет јавете во нашиот контакт центар!

073 173 173

ЈАви се!

Уреди

Мобилни Уреди

Смарт Уреди

Телевизори

073 173 173

Инфо центар Green Mobile
ЈАви се!

Контактирајте не!

Доколку имате било какво прашање контактирајте не! 

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

локација

Питу Гули 3/2

телефонски број

073 173 173

e-mail

info@greenmobile.mk

отворени салони

Облежани со нашето лого на карата на РСМ

Нашето семејство расте !
Вклучи се и ти!

Повеќе за нас и нашиот оператор

Греен Мобиле е компанија која е формирана за да ја зголеми конкурентноста на пазарот на
мобилната телефонија и мобилни услуги со цел да внесе поквалитетна и пофлексибилна понуда
до секој корисник како приватно лице или бизнис корисик. Зад нашата компанија стојат веќе
искусни кабелски оператори, КДС Кабелнет ДОО и Каблекалл ДООЕЛ, кои повеќе од 20 години се
присутни на пазарот и кои успеваат да одговорат на барањата на секој корисник во едно
дигитално време, време на брз технолошки развој и да придонесат во развојот и достапноста на
кабелската телевизија и интернетот на територијата на која се присутни.
Нашата мисија како Греен е да се стремиме овие заложби да ги продолжиме, надоградиме и да
ги направиме уште подостапни за секој поединец. Со воведување на услугата мобилна
телефонија, не само што ќе ги направиме компаниите основачи побогати со уште една понуда,
туку ќе ја зајакнеме и целокупната нивна позиција на пазарот. Зголемувајки ја конкурентноста на
пазарот на мобилната телефонија би придонеле овој пазар да стане подостапен и пофлексибилен за секого.

Наше мото е секогаш да бидеме на страната корисникот и да одговориме на сите негови потреби!

Работиме за вас и
вашите услуги!