Lidhim miqtë!

Super oferta për pajisje të reja!

Për të gjithë shfrytëzuesit e rinj Shfrytëzues me kontrate

Tarifat me kontratë

Green Mobile
XL

4
MUAJ GRATIS

1399 den./muaj

40GB
internet nacional

PA KUFI
minuta dhe SMS

50 minuta
Biseda Ndërkombëtare

LEXO MË SHUMË

Green Mobile
L

3
MUAJ GRATIS

999 den./muaj

30GB
internet nacional

PA KUFI
minuta dhe SMS

LEXO MË SHUMË

Green Mobile
М

3
MUAJ GRATIS

799 den./muaj

15GB
internet nacional

PA KUFI
minuta dhe SMS

LEXO MË SHUMË

Green Mobile
S

2
MUAJ GRATIS

499 den./muaj

1GB
internet nacional

PA KUFI
minuta

LEXO MË SHUMË

Për të rimbushur internet kontaktoni qendrën tone!

073 173 173

TELEFONO!

Pajisje

Pajisje Mobile

Smart Pajisje

Televizorë

073 173 173

Qendra informative Green Mobile
TELEFONO!

Na kontaktoni!

Nëse keni ndonjë pyetje na kontaktoni!

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

Lokacioni

Pitu Guli 3/2

Numri i telefonit

073 173 173

e-mail

info@greenmobile.mk

dyqanet e hapura

Shënuar me logon tonë në hartën e RMV

Familja jonë po rritet !
Bashkohu edhe ti!

Më shume rreth nesh dhe operatorit tonë

Green mobile është një kompani e krijuar për të rritur konkurrencën e tregut të telefonisë mobile dhe shërbimeve mobile në mënyrë që të prezantohet një ofertë më e mirë dhe fleksibile për çdo shfrytëzues, si shfrytëzues privatë ose shfrytëzues afarist.Prapa kompanisë sonë qëndrojnë operatorë kabllorë me përvojë, KDS Kablenet DOO dhe Kablekall DOOEL, të cilët për më shumë se 20 vite janë të pranishëm në treg dhe arrijnë të plotësojnë kërkesat e çdo përdoruesi në një kohë dixhitale,  kohë të zhvillimit të shpejtë teknologjik dhe kontribuojnë në zhvillimin dhe disponueshmërinë e televizionit kabllor dhe internetit ne territorin ku ata janë të pranishëm.Misioni ynë si Green është të vazhdojmë t’i përmirësojmë përpjekjet tona dhe t’i bëjmë ato akoma më të arritshme për secilin individ. Duke prezantuar shërbimin e telefonisë mobile, jo vetëm që do t’i bëjmë kompanitë themeluese më të pasura me një ofertë tjetër, por gjithashtu do të forcojmë pozicionin e tyre të përgjithshëm në treg. Duke e rritur konkurrencën në tregun e telefonisë mobile do të kontribuojmë që ky treg të bëhet më i arritshëm dhe më fleksibël për të gjithë.Motoja jonë është të jemi gjithmonë në anën e përdoruesit dhe t’i përgjigjemi të gjitha nevojave të tij.

Punojmë për ju dhe shërbimet tuaja!